Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas a karma. Zrovna podobnou věc jsem dnes psal v diskuzi pod článkem pana Konvičky a pak narazil na tento článek, který to rozebírá dokonale. Když má někdo velkou touhu hlásit do světa, že dělá dobrý skutek, tak to asi značí, že to dělá poprvé a je to pro něj událost. Pro nás obyčejné, co to děláme normálně a ve vší skromnosti, jsou bohužel světla reflektorů navždy zapovězena ;-)

6 1
možnosti
HM

Děkuji za přečtení, karmu a samozřejmě za názor. :-) Přesně! R^ Já jsem to už tady v diskusi řešila odpoledne. Hodně lidí pomáhá druhým a bere to jako samozřejmou věc. Nemusí to všem troubit do světa - "podívejte se na mně, jak já jsem šlechetný, jak já pomáhám!" . Tohle přece není na pomoci to podstatné. Ještě jednou díky. ;-)

6 0
možnosti
MV

Kdyby se každej bojovník proti migraci raději zamyslel nad tím, jak on sám mohl pomoci eliminovat migrační tlaky.

Ono většina těch "sluníčkářů" co se fotí, již ďlouhou dobu nějak pomáhá, od adoptování dětí na dálků, investování do vzdělávání dětí a osvětu rodičů v postižených regionech, po různé activity jako Fair Trade atd.

Ať si každej sám sebe zeptá jak mohl pomoci on a jestli pomohl. Pak až psal podobný věci.

Aktivita jako "Solidaritu s uprchlíky # přijímám" je vzáplavě přitroublýho nenávistnýho iracionálního neinformovanýho řvaní příjemná změna. A díky tomu nebude národ postkomunistickejch křupanů vypadat jen jako partička připokakanejch užvaněnejch ovádů.

10 19
možnosti
HM

A tím chcete říct, že všichni ti, co se obávají neřízeného přílivu uprchlíků nikdy nikomu nepomohli? Nebo nepomáhají? Jak to víte? Myslíte si, že jakékoliv dobré skutky a skutečná adresná pomoc je výsadou jen těch, kteří o tom mluví? Většina lidí, která pomáhá druhým to bere jako samozřejmost a nemá potřebu to křičet do světa.

20 0
možnosti
VC

Chtít toto po sluníčcích, no to si dovolila autorka docela dost.. ;-D Každé dobrodiní by mělo být po zásluze potrestáno, takže za mě karma. ;-)R^

-

Islamofilové a jiná sluníčka, jen si mě mínusujte - to je tak vše, co s mým názorem můžete udělat... :-P

12 0
možnosti
Foto

Ja bych v tom pripade k teto fotograficke akci pridal i fotky tech (nejen mistnich) bojovniku proti islamu ... vazne bych se tesil na fotky, kde by potapeji lode, na ty pripadne nepotopene jak nakladaji bezence a posilaji je zpet odkud pripluli ..... takoveto myslenky se daji aplikovat na vsechny strany, nemyslite? ;-)

3 5
možnosti
PP

Nebo si od statu nechat vratit 3 koruny za silnici z Hradiste do Brna 2.50,- za kycelni kloub pani Vomackovy, 1.20,- za predstaveni ve Stavovskym. Jakapak nucena solidarita z "verejnyho", dyt jsou v tom i moje penize.

1 5
možnosti
VB

Ano, ano, jen at si je pekne strci do... obyvaku :) Taky to rikam! ;)

5 0
možnosti
VC

bydlel jste někdy v paneláku? Toto není zrovna nejlepší nápad, buďte trochu tolerantní vůči sousedům těchto "sebevrahů"...

2 0
možnosti
PS

Trochu mi to celé připadá, jako bych vlastním dětem posbíral jídlo, hračky a peřiny a odnesl je pod most rodině na fetu a chlastu. Ano, pomáhat se má, ale existuje povinnost vůči blízkým. Nemůžeme být milosrdní vůči cizím a nemilosrdní vůči svým. Nelze darovat boty v mrazu a sám podstoupit amputaci. Je to nesmysl. Sebezničující pomoc je projev sobectví a zaslepenosti. Naši představitelé mají povinnost především ke svým občanům a nelze sem pozvat lidi, kteří představují bezpečnostní riziko. Proč potom existují hranice EU, armáda a policie.

21 0
možnosti
HM

R^ Pěkně jste to napsal. ! Děkuji.

2 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma. A to ubytování a začleňování na vlastní náklady by měla být podmínka pro každého zaměstnance (ne)ziskovky.

10 0
možnosti
VC

Pane Vojáčku, to co píšete se mi vůbec nelíbí... ;-O

Máte sice pravdu, ale jen z části... Představte si panelák, kde je 20 bytových jednotek. V tomto domě bydlí Vaše maličkost a 19 sluníčkářů, Vy byste chtěl být sousedem takových sluníček? Já tedy ne! Buďte, prosím, také tolerantní k ostatním lidem, kteří se nacházejí v okolí takových "hvězd".

3 0
možnosti
RB

Skalní hardcore sluníčkáři mohou zkusit intimní styk s nakaženými, je přeci správné nediskriminovat kvůli zdravotnímu stavu!  Jo kkt Kohout vypustil dobrý štěk na youtube, doporučuju předtím nejíst, nebo se přesunout do blízkosti sociálního zařízení.

15 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3791x
Jedna z mnoha. Jinak hlavně máma. 

 

 

Email: hana.machar@seznam.cz 

Seznam rubrik