Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Extrémisté z řad sluníček a obdivovatelů politiky vítačů způsobují zesílení aktivit extrémistů na druhé straně, jako je např zapalování ubytoven, a běžný občan se v tom plácá.

1 0
možnosti
JN

J40i73ř88í 98N94o21s89e58k

12. 2. 2016 22:56

Paní Hanko, na Hradčanském náměstí jsme se sice nepotkali, ale vím, že jste tam byla.

A váš blog je přesný!

A těm provokatérům pošlete :-)!

Naštěstí v ČR je to na rozdíl od Německa ještě na úrovni úrovni kočkování - a doufejme, že to tak zůstane.

Dnes v parlamentu řvalo na Sobotku a Zaorálka nejméně 75 % poslanců. Vývoj je předem daný, sluníčkům nemilý.

A imigranti jen dokazují, že při své neinteligenci ani nevědí, co by pro ně bylo nejlepší, když už jsou tady - držet tlamu a krok.

11 0
možnosti
HM

:-) Děkuji Jirko. Za přečtení i za Váš příspěvek. R^Já jsem tak ráda, že žiju v ČR a ne v Německu, protože mám pocit, že ačkoliv plno lidí na naši zem nadává, je to tu pořád na rozdíl od Německa či skandinávských zemí celkem pohoda.

1 0
možnosti
PB

..... mňo, radost z teho určitě nemají a ten vobyčejnej polda na ulici to nezachrání,- na takovej nárůst kriminality nemají nastavenou kapacitu ani živou sílu (demonstrace jsou jiná kapitola), proto kouzlíjou se statistikou, zatajují nápad tr. činů a bagatelní trestnou činnost ani nenabírají,- nemají šanci to zpracovat administrativně natož případy řádně prošetřit,- ..... věřte mi, řadoví policisté a jejich velitelé jsou ze situace zoufalí a vzteky bez sebe. Za stávající nezvladatelnou situaci viní politickou garnituru země. Vyšší důstojníci ve spolkových zemí bohužel plní (musí plnit) rozkazy na základě politického zadání,- tzn. "držet hubu a krok", multikulti a korektnost nade vše !

8 0
možnosti
HM

Ano, máte pravdu. Takový nárůst kriminality se nedá zvládnout a všichni musí plnit rozkazy. Jen se zamýšlím nad tím, proč se nezveřejňuje (pokud existuje) kriminalita páchaná ze strany imigrantů - když se tak podrobně zpracovává statistika o extremismu. A současně se ptám, co ten extremismus tedy je..... resp. dvě roviny extremismu. Děkuji za Vám za přečtení a za příspěvek do diskuse. :-)

0 0
možnosti
KC

Autorčin blog si mě získal tím, že nepoučuje, neideologizuje a nepolitizuje stav, kterým Evropa prochází, ale věcně ho analyzuje a nabízí reálná řešení. Ode mne proto karma a přání, aby takových patřičných, konstruktivních a střízlivých názorů bylo co nejvíce.

9 0
možnosti
IM

I98v12a76n 62M60i11n98á57ř

12. 2. 2016 19:32

Bohužel, u nás to není o mnoho lepší! Naprostá většina občanů si je vědoma islámské hrozby a ze zcela oprávněných důvodů - odmítá snahy šílenců - o fyzickou a kulturní destrukci této země! Vládou a médii je však tato převažující společnost označována - s drzou neomaleností - jako xenofobní, často .. nacistická !!! Ve skutečnosti v převažující české společnosti současná migrace, prezentovaná Vietnamci, Ukrajinci, Kubánci a pod. vůbec nikomu nevadí! Je však neuvěřitelné, že zde existují tendence - PO NACISTICKÉM A KOMUNISTICKÉM TERORU, kterým si naše země prošla, otevřít náruč dalšímu ..TENTOKRÁTE ISLÁMSKÉMU !!!

19 0
možnosti
Foto

extremismus se bude v Německu šířit do doby než vyhraje ve volbách. Potom budou projevy extremismu pokládány za normální chování a naopak budeme číst o podivínech, kteří se zbláznili a kvůli sebezničujícím sklonům je museli dát do ústavů.

6 0
možnosti
VV

Nastesti Nemci nejsou Cesi a extremismus tam nema vyzivnou pudu.

Tvrdite o sobe, ze umite nemecky, tak se podivejte co se deje dnes v Augsburg.

0 9
možnosti
VV

Tak zkuste cist jine titulky, nez v ceskych novinach. Hned vam bude lepe.

1 9
možnosti
MK

Myslíte jako třeba v německých? Či britských? No nevím.

Jenom vy pořád žijete v domnění, že Češi se nedomluví jiným než mateřským jazykem a neexistuje online zpravodajství.

16 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3791x
Jedna z mnoha. Jinak hlavně máma. 

 

 

Email: hana.machar@seznam.cz 

Seznam rubrik