Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak by se měla Evropa podle vás chovat?   Umožnit svým ozbrojeným složkám aby zastřelily každého kdo se protiví jejich příkazům? 

Jediná správná odpověď na toto šílenství je posílení individuální svobody a důsledná ochrana přirozeného práva.

2 0
možnosti

I91v13a83n 97M71i78n27á32ř

14. 11. 2015 21:09

V souvislosti s takřka poviným soucitem k 10% uprchlíků a 90% dravých ekonomických vetřelců, mě napadá, zda zůstane v blízké budoucnosti ještě někdo na světě - kdo bude mít soucit - s námi Evropany !?

8 0
možnosti

BINGO! Mě to napadá taky..... R^ ... a určitě nejsme my dva sami.

2 0
možnosti

..... tak ideál by bylo nesoucítit s žádnou jinou metropolí, šak obávám se, že nám politická garnitura teho neschopnýho evropskýho spolku přichystá další "milá" překvapení,- .... to už je takovej zajetej evropskej folklór !

1 0
možnosti

To by bylo nejlepší. Bohužel se obávám, že tohle nebyl poslední útok tohoto druhu..... :-( Díky, že jste se zapojil do diskuse.

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi. A to pokrytecké varování politiků, abychom nepropadali strachu a emocím, pramení z jejich hrůzy. Hrůzy, že se lidi konečně probudí a začnou se bránit. A ne jen před muslimskými nájezdníky, ale i před zbabělými a kolaborantskými politiky a různými "přijímači".

7 0
možnosti

A já zase naprosto souhlasím s Vámi. R^  Díky za příspěvek.

0 0
možnosti

R^ Bylo by cynické vyslovit nahlas, kde  a kdy se to zopakuje a jakým způsobem. Nezapomínejme ani na to ruské letadlo. Tam bylo obětí víc, včetně dětí.

Ono stačí sledovat zprávy z Izraele. Hrozba teroristického činu vůči jednotlivcům i davu takřka permanentní. Tam s tím ale počítají a snaží se své občany chránit.

10 0
možnosti

Paní Marie, ono by to nebylo ani tak cynické, jako spíš reálné..... vyslovit nahlas to, co jste napsala. Je to hrozně smutné, ale JE to realita. Děkuji za přečtení a za příspěvek. :-)

0 0
možnosti
Foto

P81e81t91r 70G41ö23n20d61ö31r

14. 11. 2015 20:01

Hluboká poklona Hanko, líp to ani nejde napsat ;)

3 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3791x
Jedna z mnoha. Jinak hlavně máma. 

 

 

Email: hana.machar@seznam.cz 

Seznam rubrik