Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Dobré.

OSN je nanic, kolik už bylo ve světě útlaku, který měl všechny prvky genocidy a OSN nic, přesto, že to mají pro modré přilby v popisu práce. Když už se vyjadřují k muslimské invazi, kde je alespoň zmínka o příčinách, o mafii, o IS atd.

1 0
možnosti

Děkuji. :-) Ano, to jsou naprosto zbytečné organizace, které podle mě dělají víc škody než užitku. :-/

1 0
možnosti

Píšete výborně. A některé blogy p.Peszinskeho si přečtěte. ( když to vydrzite ) tam je alespoň vidět jací jsou někteří lidé blouznivcu.

2 0
možnosti

Děkuji. :-) .... zrovna jsem byla v jeho blogu na návštěvě.... tak nějak opravdu nevím, co na tohle říct. To je fakt nářez. 8-oRv

0 0
možnosti
Foto

J85a85n11a 89M19a83j98o28v45á

19. 9. 2015 22:53

Hani, karma za věcnost. Ta se tady skoro nevidí (na blogu.)

5 0
možnosti

Samozrejme, ze Madarsko na rozdil od Recka a Italie jedna zodpovedne.

Ale melo take Rakousko jednat v roce 1956 zodpovedne a tech 256 000 Madaru hnat pod pasy a kulomety Ruskych tanku?

1 7
možnosti

Znáte pojem 1.bezpečná země? Pokud ne, tak si ho nastudujte. Pokud ano, tak ze sebe nedělejte hlupáka.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Mimochodem kde je s těmi svými bludy ,jak je pro evropu největší nebezpeci Rusko pan bloger Peszinsky .

3 0
možnosti

No nazdar.... tak toho pána ještě neznám. ;-)

0 0
možnosti

Zatím jsme zaplať pámbu trochu stranou ale tohle nemůže dobře dopadnout. Jsem zvědavý jak to bude vypadat až bude mínus pět. Vždyť plno těch "utečenců " z pákistánu, afghánistánu apod nepokrytě řekne do televize že se chtějí mít lépe. Až jich tu bude o trochu víc a to nebude dlouho trvat tak nám začnou dělat peklo že se lépe nemají. Chci vidět ty mravokarce co budou dělat potom.

8 0
možnosti

Máte pravdu, zatím jsme trochu stranou a uprchlíci mají zájem zejména o vysněné Německo a ne o nás. Ale je otázkou času, co nás všechno čeká a jak to bude vypadat dál. Na ty mravokárce jsem právě taky zvědavá. R^ Děkuji Vám za přečtení a za příspěvek. :-)

5 0
možnosti

Kritizovat jednání invazní kolony nelze. V Bavorsku už dnes některé školy zakazují nosit dívkám minisukně,protože by to mohlo urážet imigranty, kteří jsou ubytováni v blízkosti školy. 

Jako katolík mám výhrady k minisukním, ale jako muž se rád podívám na hezké nohy. A jako katolík říkám, že raději obnažené ženské nohy, které byly inspirací pro mnohé středověké básníky, než chodící pytle na brambory.

19 0
možnosti

Ne, to fakt nelze. Musíme ustupovat a podřizovat se..... ach jo, kam jsme se to dostali. ;-€

8 0
možnosti

Co se týká kritiky Maďarska... já to celé gigantické divadlo nechápu.

Jestli se Německo rozhodlo letos přijmout 800.000 imigrantů a pozvalo si je, tak proč si je nenabírá přímo v Turecku na hranici s Řeckem a nepřeváží si je rovnou k sobě?. Vždyť by se ušetřilo trápení i mnoho peněz jak běžencům, tak zemím, které jsou mezi Tureckem a Německem a navíc by se okamžitě razantně oslabil pašerácký byznys.

Jaký to má smysl, že si běžence nejprve postupně přehazuje několik zemí, které je nechtějí a oni nechtějí zůstat v těchto zemích?

14 0
možnosti

Přesně. Ať si Německo vyšle klidně vládní speciály, aby ta cesta za štěstím nebyla tak strastiplná. Oni si je pozvou, nalákají a pak chtějí solidaritu s ostatními zeměmi. Jasně, zvaní samozřejmě chtějí do Německa, tak proč to divadlo, jak píšete. R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3791x
Jedna z mnoha. Jinak hlavně máma. 

 

 

Email: hana.machar@seznam.cz 

Seznam rubrik