Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P98e72t50r 80K47r19á21l

31. 8. 2015 9:38

nabízí se otázka co je tohle poslední dobou za demokracii. EU nevolíme přímo my a spousta lidí je tam mimo naše možnosti nemluvě o síle v rozhodování ČR vs. jiné velké státy, kde jsme jasně v háji. Imigranty jsou prý přínos, tedy proč nedovolit Francii apodobným, ať si jej užijí plnými doušky, nechápu proč je chtějí narvat do jiných států, kde nechtějí být imigranti a ani lidi těchto států. Jen ať si to bohatství nechají pro sebe :-D

1 0
možnosti

Problém je, že oni vyvrací mýty o uprchlících stylem vyhánění čerta ďáblem. 

Ostatně to bylo je vidět na stránkách hate free, kde "vyvrací" hoaxy a přitom se do toho zaplétají, takže stačí jen letmý člověk a hned je vidět, že nic nevyvrací. Tedy vyvrací něco, o čem ve společnosti není řeč.

13 0
možnosti

Ano, přesně. To jsou vždycky takové "mýty" a argumenty, že se jeden nestačí divit. R^

5 0
možnosti
Foto

Perfektně vyjádřené R^ Ti, kteří se tzv. snaží bořit  negativní mýty o imigrantech, obvykle do svých urputných a vášnivých vysvětlování projektují spíše svá přání, než skutečnou realitu !! Protože pokud chceme opravdu vidět a vnímat realitu, stačí se podívat na zkušenosti, jaké mají s 2. nebo 3. generací  potomků imigrantů ve Francii, Belgii, Německu atd. Nedávno o tomto tématu podrobně hovořil v Interview na ČT24 pan Benjamin Kuras, který má s tímto tématem dlouhodobé zkušenosti. 

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/215411058040824/

15 0
možnosti

Jenže ta zkušenost je sluníčky popírána. A navíc ta manipulace je občas úsměvná. Viz vyvraždění redakce Charlie Hebdo, ke které se připletl policista (muslim) a hned se psalo, že bránil svobodu slova. Dalším "muslimem" byl onen (teď si nejsem jist, grafik?) , původem z Alžíru, ale již nikdo nedodal, že dotyčný od islámu odešel a z islámu si dělal srandu.

12 0
možnosti

M83i22l91a53n 51R83a82d43e10k

30. 8. 2015 19:00

ted jeste vyvratit mytus o tom ze to neni nebezpeci. Kdyz je to teda takovy prinos, tak nechapu Merkel, Hollande a Cameron by se meli bit jak lvi za co nejvetsi pocet pro uprchliky pro ne, aby bylo na penze. 

A oni zatim chteji aby ostatni zeme sezraly to ohromne bohatstvi ktere se do Evropy dere.  A neberou vubec v potaz ze tito uprchlici nestoji o zeme ktere namaji tak stedre davky.

12 0
možnosti

.... přemýšlím, jestli si budeme muset pro záchranu našeho sociálního systému někde v Německu či Švédsku ty imigranty odchytávat a lákat k nám.....   aby bylo na ty naše důchody..... 8-o

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS