Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kritizovat vlastní národ , který se stále neprobral z komunistickýho vazalství a stále se projevuje jako připokakanej postkomunistickej křupan, není oikofobie.

Nějakej důvod to, že u nás je hodinová mzda 7 EUR/hodina a v Německu 25 EUR/hodina, asi bude existovat. A migranti to fakt nebudou.

To bude ta naše sebelítoSt a dovednost si ohejbat realitu podle vlastních představ. Jen abych se cejtil důležitej a lepší než ostatní.

Ale nejsme. Patříme v Evropě k těm podprůměrnejm. Budoucnost nejasná. No jestli by měl být na tohle našinec pyšnej, no nevim.

0 0
možnosti
Foto

Trocha historie, jak se kdysi Amerika vyrovnávala s vlnou uprchlíků :-/    https://cs.wikipedia.org/wiki/Fugitive_Slave_Act_(1850)

1 0
možnosti

Díky za odkaz. Podívám se. ;-)

0 0
možnosti

Hanko skvělý článek (ostatně jako vždy :-)  Já se velmi dobře bavím tím průjmem morálně - emocionální manipulace, kterou na nás pravdoláska pálí ze všech svých kanónů. S potěšením můžu konstatovat, že tato manipulace se čím dál tím víc míjí účinkem R^

5 0
možnosti

Vašku, moc děkuji za milý příspěvek. :-) A to spojení "průjem morálně-emocionální manipulace", to nemá chybu! R^

2 0
možnosti

M41i64l24a82n 68R15a69d42e52k

11. 7. 2015 22:21

inu, to je takova moda, aby neziskovky mely zisky.

4 0
možnosti

No, tak nějak. R^ ... a hezky se Vám to rýmuje. :-)

1 0
možnosti

Potrefená husa se ozvala;-D

0 18
možnosti

Hana potrefená husa není, za to ty jsi obyčejný přivandrovalec, který se chová jako fašista a diktuje ostatním , co jsou zde doma, co by měli dělat

8 0
možnosti

Komické když zrovna nás nějací místní pošukové značkují psychiatrickými diagnosami xenofóbie, tento týden je moderní také jakási  hystérie, když zrovna my můžeme jít všem příkladem, v minulých  20 letech k nám přišly statisíce migrantů z Ukrajiny a postsovětských republik a nikdo se neosypal jako třeba v Německu a nekřičel "Ukrajinci nám kradou práci", přišly k nám také tisíce a tisíce cikánů ze Slovenska a nikdo neprotestoval nedělo se nic. No a srovnejme tohle např. s Kanadou co následovalo kvůli nějaké tisícovce našich vcelku už kulturních Romů.

Tahle vlna afrických  a mohamedánských kmenů co se dneska valí to by člověk musel být  retardovaný aby zůstal v klidu a bez henté hystérié,  když dobře vidíme co tihle dokáží natropit v zemích kde jsou v množství větším než malém. Tohle sem pustit to by byl zločin vůči našim potomkům.

18 1
možnosti

Děkuji za příspěvek. :-) Ano, přesně tak, jen kolik Ukrajinců a Vietnamců zde máme.... a ani to nevnímáme.  Ale tohle už je úplně o něčem jiném, zejména když vidíme, jak již byly kulturně obohaceny některé evropské země.

6 0
možnosti

J68i44ř54í 72N30o76s87e76k

11. 7. 2015 19:47

Jsem rasista a xenofob. Moje cikánská spolužačka mě obsluhuje v sámošce, tykáme si a její syn mi na chalupě opravoval elektřinu. Nemluví se svým bratrem, který ji okradl. Můj vietnamský soused je usměvavý a nikdy nezapomene pozdravit. Respektuji pravoslavné svátky paní na úklid a ona obdivuje náš vánoční, ne novoroční stromeček. Společně odsuzujeme nepřizpůsobivé vyžírky všech ras, vyznání a všeho.

Hm, hm, hm.  

O národních a evropských hodnotách nemusím mluvit a analyzovat je, ostatně, neplatí mě za to neziskovka. Vím, jaké jsou, vím, že se jich chci držet já i moji bližní a většina lidí, která znám i neznám.

Moc by mě zajímalo, čím jménem mluví ti vstřícní rozdávači a přijímači. Co konkrétně pro to dělají - kromě keců?

Je to pořád dokola a nejen já mám pořád větší vztek. ;-€

27 0
možnosti

... Co konkrétně pro to dělají - kromě keců. ... Něco přece jenom dělají: přiživují se na tom.

7 0
možnosti

"Nedávno jsem četla zamyšlení nad našimi obavami z imigrace, ve kterém se autorka pozastavovala nad tím, že se bojíme o zničení našich hodnot a nastavení nových, přičemž ani sami údajně nevíme, o jaké hodnoty se vlastně jedná." - proboha, kdo takovy blabol napsal? To je snad logicke, ze se spolecnost brani nastaveni novych hodnot, o kterych nic nevi...Kdyz jdu po lese a najdu houbu, kterou neznam, tak si z ni asi smazenici delat nebudu. Sbiram ty houby, ktere znam a vim o nich,ze jsou jedle...Pokud to nekdo dela jinak, je to jeho blbost...nehlede teda na to, ze my tyhle "houby" zname a vime o nich ze tak uplne jedle nejsou...Kazdopadne pokud ten link jeste mate, dejte ho sem, at se zasmejem. ;-)

14 0
možnosti

Pane Kronere, ten blog je můj, link je http://dagmarstarkova.blog.idnes.cz/c/467224/tak-trochu-jiny-pohled-na-problematiku-imigrace.html a opravdu nevyzývá k oikofobii ani není jeho příkladem, ale !!naopak, ke skutečnému zamyšlení, uvědomění si vlastních hodnot a k boji za ně!!.

Zda ho paní autorka špatně pochopila anebo takto uchopila záměrně, posuďte sám. Každopádně děkuji paní Macharáčkové, že si dala tu práci, můj blog vyhledala a zamyslela se nad ním.

0 4
možnosti

Nejvyšším stupněm jsou potom ti, co opovrhují nejenom národem a jeho tradicemi, ale rovnou celou civilizací a vzhlíží k životnímu stylu doby kamenné.

7 0
možnosti

Díky za příspěvek a posílám za něj pomyslnou karmu.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3791x
Jedna z mnoha. Jinak hlavně máma. 

 

 

Email: hana.machar@seznam.cz 

Seznam rubrik