Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Všem diskutujícím děkuji za přečtení a za příspěvky. :-)

2 0
možnosti
VJ

Hanko, skvělý článek, jako vždy. Dávám karmu [>-]R^

4 0
možnosti
Foto

Na příkladu naší menšiny současné je možné odvodit, jak bude vypadat situace v případě, že k nim přibude dalších 300 tisíc nepřizpůsobivých z Afriky. Našim politikům, (kteří s menšinou nejezdí v MHD, nenakupují a ani v její blízkosti nebydlí), je situace, v jaké se nachází většina, zcela lhostejná. Žijí v jiném světě, za vysokými zdmi, se svými ochrankami a o tom, co se děje v podzámčí, si občas něco přečtou v novinách nebo dostanou echo od svých poradců.

6 0
možnosti
TZ

Je s podivem, že politikové navzdory drtivé většině občanů, prosazují věci, které jsou zcela proti zákonům přírody. Nemám na mysli, že silnější poráží slabšího, ale harmonii, na které je svět vystaven a na které funguje. Současné kroky jsou zcela proti přírodě, která si až to bude nutné, provede korekci. To, že jeden chodí do práce a sotva uživí rodinu a druhý do rána oslavuje, dopoledne spí a odpoledne si jde pro podporu, opravdu není obrazem přírody. Do této kategorie se bohužel začíná přesouval i valná většina organizací dohlížející na lidská práva.

15 0
možnosti
SS

I proti jiným zákonům přírody. Každá smečka si hlídá své teritorium a své zdroje a vyhání členy jiné smečky. Členové vlastní smečky chrání, na rozdíl od členů cizí smečky. Takové chování je instinktivní a zajistí přežití smečky. My, bohužel, své teritorium nechráníme, jsme ochotni poskytovat důstojné podmínky černouškům, ale ne vlastním důchodcům, kteří mají sotva na chleba, zkrátka ještě zveme ostatní smečky, ať čerpají naše zdroje jak je libo. Až bude zdrojů málo, tak se o ně pobijeme (to je to jediné instinktivní, co si ještě zachováme). Bezva vyhlídky....

14 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3791x
Jedna z mnoha. Jinak hlavně máma. 

 

 

Email: hana.machar@seznam.cz 

Seznam rubrik