Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozřejmě že mě článek výtečně pobavil. Ale jak si tady tak čtu diskuzi, začal mi hlavou vrtat takový ten můj šťourací červ: není na tom náhodou něco, na tom třídním boji? Však proč popularita amerického prezidenta stoupá a klesá s vyhlášením války a s úspěchem válečného tažení? Kdo mu dává hlasy? Není to náhodou ten proletariát, který nad obrázky hrdinných mariňáků v televizi zapomene na svoje svízele? Aneb: co když ti neomarxsti měli pravdu? ;-)

1 0
možnosti

Skutečně Vás pobavil? Tak to mám radost, snažím se psát tak, aby současně pobavil. Nicméně mnozí lidé si přečtou nadpis, první dvě věty a mají jasno! Díky za přečtení i za příspěvek. R^

0 0
možnosti
Foto

I52v53o 21C37i74l31i26c27h

26. 3. 2015 20:54

Obdivuji Vás, že jste to dokázala vůbec absolvovat a vyslechnout do konce R^

A potvrzuje mi to tento můj názor na multikulturalismus a jeho marxistické kořeny:

http://cilich.blog.idnes.cz/c/454801/je-ideologie-multikulturalismu-sebevrazedna.html

4 1
možnosti

Děkuji. Bylo to docela vyčerpávající.... a to všechny perly ani v článku nejsou. Ano, ten Váš nedělní článek k sebevražedné ideologii multikulti byl skvělý. Mám tam taky komenty. R^:-)

3 1
možnosti

Hanko skvělý článek a dávám karmu :)R^[>-]

3 0
možnosti

R^ Dobré upozornění na nevědomé ( nebo vědomé?) zabijáky evropského kulturního prostoru.

P.S.

Poznámka jen k jednomu blábolu: čím více jsem toho o islámu přečetl, tím více ho v ČR nechci.

8 1
možnosti

Citace z článku:

"Je nutné znát islám, ne jen tak něco, co si o něm někdo někde přečte. Ne, je potřeba znát ho důkladně a to v co nejširší míře.  Bez důkladných znalostí islámu ve všech jeho rovinách, není polemika možná."

Můj dotaz :

A ví a znají to tak důkladně i ti samotní muslimové? Proč tedy vedou mezi sebou samými válku?

5 0
možnosti

Ještě jsem chtěl napsat že ten dotaz měl padnout tam na té diskuzi :-)

1 0
možnosti

Mazec. Obdivuji vás, že jste to vydržela...R^

6 1
možnosti

O78t61t36o 16N60o46v50a53k

26. 3. 2015 13:05

Co se islamu tyce, je to jedna z nejhnusnejsich ideologii, ktera je k videni.

Vyzyva k vrazdeni nevericih, nenavisti vuci vsemu neislamskemu. Je to ideologie, ktera je plna nasili ve svych zakladech.

"Pokud je nějaká ideologie mírumilovná, tak z jejích extremistů a doslovných vykladačů mohou být jen ti nejmírumilovnější lidé na světě, to snad dává rozum."

Co vlastne islam prinesl krome nasili svetu ?

Jak by si rozumeli pacifista Jezis s vrahem a pedofilem Mohamedem ? [>-][>-][>-][>-][>-]

22 1
možnosti

Děkuji za přečtení a za názor. [>-]R^

0 0
možnosti

O28t28t95o 19N59o76v81a62k

26. 3. 2015 13:00

Tak predne, pravicovy extremismus hlasa zadny stat a zadne zakony, tedy zde patri anarchisti. Pravice hlasa co nejmene statu s minimalni ulohou a konani jen nezbytnych veci.

NSDAP (strana Adolfa Hitlera) byla tedy extremni levici, uz ten nazev Narodni Socialisticka ...

Stejne tak bolsevici jsou levicacka pakaz, stejne jako novodoby neo marxisti, kde se hlasite mila autorko vy. Chapu ze me svobodneho cloveka chcete zavrazdit, a nenavidite me.

jedini kdo trpi xenofobii jste vy a lidi hlasajici stejne nesmysly, trpite xenofobii, tedy neopravneneho chorobneho strachu sama ze sebe a z kultury, ze ktere jste vzesla, nesnasite svoji rasu a kulturu, tedy indoveropskou rasu zalozenou na anticko-krestanske kulture.

Zato jste presvedcena uplnou filii ze vsechny ostatni rasy a kultury jsou lepsi a bez chyb. Hezky se to keca z pohledu Evropana, ktery diky technikum, tedy tem, ktere nesnasite uzivate blahobytu a netusite co je to hlad, kdyz mate zizen, otocite kohoutek a voda, na WC vam voda splachne vase vytvory, ktere bohuzel vypoustite i usty a tlucete do PC, ktere jste taky nevymyslela a kdyby zde vladl islam, nebo byla vedouci silou napr. Afrika nemela a nikdy by jste si jich neuzivala, nebot jak znamo, tyhle narody a hlavne kvuli islamu nejsou schopny rozvoje. Zeny v islamu jsou polozeny na uroven zvirete a tedy je ziska jen silny primitiv, zatimco technik a skutecny intelektual nema sanci, dale jsou lide, kteri tlaci pokrok vrazdeni za urazku islamu a nadto se mnozi bratranci se sestrenicemi, coz znatelne snizuje jejich IQ.

Co se skutecneho rasizmu tyce, nikdy na svete nebyl rasizmus pricnou cehokoliv, vzdy to byl nasledek.

jestli ze umoznite nejake skupine za zaklade rasove klice parazitovat na praci ostatnich, ostatni je nebudou mit radi. Kdyz bude positivni diskriminace, vyvolava to prave u delnicke tridy pnuti, nebot nejvice jsou zasazeni oni sami, diky tomu, ze se s nimi museji potkavat, zatimco bohati lide bydli jinde a diky vyssim prijmum je krize neovlivnuje.

3 2
možnosti

T84o21m87á25š 72Č41e28c54h

26. 3. 2015 13:58

Autorka článku nesympatizuje s multikulti levicí. Jen popsala, co se na té dekadentní přednášce ala Halíkovy bludy konalo a říkalo.

13 1
možnosti
Foto

Z dalších přednášek na Vysoké škole levice vyjímáme: "Dávky a jak na ně", "Jezdíme se do Brusele učit, jak zakroutit kapitalistovi krkem" a nejoblíbenější "Nevěřící není kamarád, nevěřící je jídlo".

7 0
možnosti

O56t37t87o 41N50o41v92a29k

26. 3. 2015 15:09

Levice byla vzdycky nasilnicka a tihla k totalite a fasizmu.

Parazitovani na praci jinych, delnicka trida uz jim to nehlta, nebot jejich snem je mit maly domecek, auto, rodinu a u domecku psa.

Vsak i pan Hitler byl levicka jak remen, zavedl nam zde mnoho socialnich veci, jako treba DUCHODY.

Ale delnici uz s ultra levici tolik netahnou a tak se zabydelela na humanitnch skolach, ze kterych udelal neuzitecne obory.

Frankfurtska skola je jeste nebezpecnejsi nez nacismus, nebot nam zde zakorenuje, dohrava si navzajem stedre granty, vymysli praci pro praci a uredni sikanu.

6 2
možnosti

:-/že vy máte za manžela mírumilovného manžela? On vás ale ten rozum přejde až vás odveze do své země "zaslíbené" a tam vám ukáže co pro ně Evropan/bezvěrec znamená!!! Pak zažijete mírumilovný islám se vším všudy a takové bláboly už nikdy nenapíšete!:-/

2 8
možnosti

Četl jste ten článek???...

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS